Logo van Beijum op de Planken!, een pentekening van een bloemkool met vele gezichten op een podium met de tekst: Beijum op de Planken!

Hé, wat leuk dat je langskomt!

Beijum op de Planken! is een theaterproject voor en door Beijumers.

Onder leiding van initiatiefnemer Arjan van Rijs zal er dit voorjaar een nieuwe theatervoorstelling gemaakt worden. Denk hierbij aan De Wijk, De Wereld: theater waarin de verhalen uit de buurt centraal staan.

Hiervoor zijn we op zoek naar deelnemers; van acteurs tot decorbouwers, van toneelschrijvers tot publieksbegeleiders. Misschien heb je nog nooit iets met theater gedaan maar lijkt het je wel heel leuk, doe mee! Iedereen heeft talenten en het is ons doel om die talenten te ontdekken en te stimuleren. Uiteraard zorgen wij voor professionele ondersteuning en een cursusaanbod om je jouw talent zo goed mogelijk te laten ontdekken en ontwikkelen.

Misschien weet je al wat je wilt gaan doen bij Beijum op de Planken!. Maar voor hen die dat nog niet weten hier alvast, ter inspiratie, een kleine opsomming van de rollen die jij zou kunnen vervullen: Acteur, zanger, schrijver, onderzoeker, decorbouwer, kostuumontwerper, technicus, host, cateraar, productieleider...

Elke Beijumer van 8 jaar en ouder kan gratis meedoen! Wat wordt jouw rol?

Geef je op en doe mee!

Wil je meer informatie over het project? Of wil je je meteen inschrijven? Ga dan naar onze informatiepagina